December '139

Foto's Redux-Lustrumborrel en Reduxreis Krakau 2013

Door MetinRedux-stedentrip 3.0 - Dit maal naar Krakau. De KasbergenBakir-Redux-Experience heeft het dispuut mee genomen naar Polen voor een weekendje lekker eten en feestjes en zwemparadijzen.

Foto's:Reduxreis Krakau - Dispuut Redux

Oktober '139

Foto's Reduxdiner September 2013

Door MetinAfgelopen maand is er weer heerlijk gedineerd in de GR van amice Van den Hof. Truffelolie, garnalen en hertenbiefstuk zijn enkele van de ingrediënten van de gangen die werden geserveerd. Traditiegetrouw liep het diner van 18:00u tot 07:00u. Enkele plaatjes zijn te vinden bij de Foto's.Redux Kruidenboter - Dispuut Redux

April '1324

Redux Hete Hitjes v2!

Door Metin

Redux presenteert de beste hits van de afgelopen 10 jaar, gemixt met onze eigen favorieten, om er weer een mooi feestje van te maken. Vorig jaar konden we vieren dat we het leukste dispuut van Delft zijn geworden en ook dit jaar doen we een poging om een goede reden voor een feestje te hebben op 3 mei.

Genieten wordt het sowieso met de lekkere beats van onze ReduxDJs. Verwacht een eclectische mix van o.a. dance, drum and bass, top 40, glitch hop en alles wat er verder leuk is aan een feestje. Hou dit event in de gaten voor alle acties die we voor en tijdens het feest gaan ontplooien


Entree: 2 euro


ReduxHitjes op Facebook
Hete Hitjes Feestje - Dispuut Redux

Februari '1321

Foto's Reduxdiner bij Ama. Spruit

Door Metin


De foto's van het laatste Reduxdiner van 2012 bij amica Spruit. ReduxDiner - Dispuut Redux

Januari '1328

VerenigingsGala - Koornbeurs 101 jaar

Door GalaCommissie


Om onze 101ste verjaardag in stijl te vieren, is er een diesgala in onze mooie sociëteit.

Het gala zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari en begint om 22.00. Kaartjes kosten 35,- voor jou en je date samen! Hierbij is inbegrepen een redelijke hoeveelheid gratis drank. Vanzelfsprekend wordt het een mooie avond en zal een jazzbandje ons van sfeer voorzien.

De dresscode is white-tie of black-tie.

Kaartjes zijn te koop bij het bestuur!

Redux Koornbeurs Gala 101 Delft - Dispuut Redux

September '1212

3e Bestuur Dispuut Redux

Door Metin


Bij de dispuutsvergadering van 12 september 2012 is het tweede bestuur van dispuut Redux gewisseld met het derde bestuur. Dit bestuur is vier man sterk en zodoende is de functie van Accessor een bestuurlijke functie geworden welke wordt gedragen door Am. Heij. Onze nieuwe praeses is Am. Remijn, de Quaestor is Am. Boerboom en de Abactis is vanaf nu Am. Rienks. De bestuurswissel heeft plaatsgevonden in de nieuwe 'kroonzaal' van het dispuut.

September 10

Nog een paar

Door Metin


Ondertussen is de vakantie weer afgelopen, gaat iedereen weer naar college en zijn de borrels weer wekelijkse kost. Maar ook in de vakantie is Redux bezig geweest. Onder andere op de vereniging met het verbouwen c.q. opknappen van de oude Stencilkamer. Deze drukste vergaderkamer van de vereniging werd vroeger tevens gebruikt door de zeefdrukcommissie maar is in verval geraakt. Oude meuk en apparaten stonden in de weg, evenals een zooi tafels en computers. Alles is de kamer uitgewerkt, er is lambrisering tegen de muren geslagen, lak over muren, radiatoren en kozijnen gegaan en de ventilatieschacht bovenin de kamer weer weggewerkt met een fraaie houten plaat inclusief gebrand Redux-logo. Al met al een mooie tweedaagse klus. Een foto van het logo is hier te zien, de rest is op de zolder te bewonderen.

Redux Klussen Resultaat Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

Juni 06

Fotoshoot

Door Metin


De tweede fotoshoot van het dispuut.

Redux Fotoshoot Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

April 23

Foto's: Hete Hitjes

Door Metin


De 'Redux Hete Hitjes' is een erg geslaagd en drukbezocht feest geworden. 6 Foto's om een kleine impressie te geven.

Redux Hete Hitjes Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

Maart 5

FEEST: Redux Hete Hitjes @ Koornbeurs

Door Metin


Hete hitjes staat altijd al garant voor een avond vol met de leukste dansbare hitjes van de afgelopen jaren. Deze keer wordt de avond zowel achter de draaitafels als achter de bar verzorgd door Redux. Voor meer informatie, zie de Facebook-event

Entree is 2 euro, Delft is aangesloten op het nachtnet.

Redux Hete Hitjes Koornbeurs Delft - Dispuut Redux

Februari 6

Het Leukste Dispuut van Nederland - Deel 2

Door Metin


Bekijk ons filmpje op YouTube; het dispuut met de meeste hits wint extra stemmen.Stem op Dispuut Redux

Februari 2

Het Leukste Dispuut van Nederland

Door Metin


Het Leukste Dispuut van Nederland - Dispuut Redux

Stem op Dispuut Redux; als we winnen krijgen we nieuwe fietsen en geven wij een vet feest!

Januari 30

Foto's

Door Metin


NovietenSpeurtocht - Dispuut Redux

De foto's van de speurtocht voor de nieuwe leden en van het Reduxdies zijn geupload. Ze zijn te vinden bij de foto's.

Januari 23

Statutenupdate

Door Metin


Naar aanleiding van de dispuutsvergadering van november zijn er enkele kleine wijzigingen op de statuten toegepast. Ze zijn te vinden in het Archief.

December 12

Diesfeest Dispuut Redux Donderdag 15 December

Door Bestuur


27 augustus jongstleden is Dispuut Redux alweer 3 jaar oud geworden. Om dit heugelijke feit te vieren nodigen we jullie allen uit onder de monumentale kelderbogen des Koornbeurs'. Het thema van deze extravagante avond is 'De wedergeboorte van het neoclassicisme vanuit een postmodernistisch perspectief'. "Wát?" horen wij iedereen al denken; concreet betekent dit u in de kelder een kunstexpositie zal aantreffen. Het aanwezige oeuvre dient echter wel aangevuld te worden; derhalve verwachten wij dat u of uw partij bij aankomst een bijdrage aan deze fantastische expositie levert.

U kunt zich laten inspireren door de afbeeldingen op onze Facebookeventpagina.

U zult goed ontvangen worden! Tot donderdag de 15e!


Uitnodiging derde Dies Dispuut Redux Delft

<< Oudere berichten laten zien >>