Schenki

Wij zijn de Schenki en wij verzorgen de theezolder. Met alle verschillende dingen die daarbij komen kijken zijn we een erg diverse commissie. We regelen personeel, doen inkopen, organiseren activiteiten en klussen aan de zolder als dat nodig is. We zijn altijd bezig om de theezolder nog een stukje beter te maken.

Met enige regelmaat worden er ook speciaal zolders georginiseerd. Denk aan een smootheezolder, vers thee zolder of een sterkzolder. Ook zetten we elk jaar de 24uurs-theezolder neer, een activiteit waarbij we met een grote groep mensen -je raadt het nooit- 24 uur achter elkaar op de theezolder zitten.

Op de theezolder valt altijd wel wat te beleven. Kluswerk, themaweken en ook nog eens gezelligheid: de Schenki regelt het allemaal. Kom lekker langs op zolder en haak in bij een gesprek! We zijn open op dinsdag, woensdag en donderdag. Vanaf 19.30 ben je altijd welkom. En als je buiten onze openingstijden behoefte hebt aan diepgaand contact met mensen, dan kunnen we de Wipzolder altijd aanbevelen als plan B.

Wie moet je hebben als je wat van ons wilt? De taken binnen de Schenki zijn op het moment als volgt verdeeld:
Caspar Sagarajah – Voorzitter
Ruben van Baarle – Secretaris
Richard Kokx – Penningmeester
Valerie van Panhuys
Fokko Perton
Max de Wilde

M: