Oud-ledenvereniging

De Oudledenvereniging der OJV de Koornbeurs (de KB) en haar voorganger, de Societas Studiosorum Reformatorum afdeling Delft (SSRD) , is een initiatief van een aantal reünisten van SSRD. Zij zochten naar een manier om eens in de zoveel tijd alle oud-leden van de vereniging samen te laten komen. Dit floreerde later in een goede manier om lang verloren vrienden en dispuutsgenoten weder te zien. Op termijn groeide het gezelschap uit tot op het punt dat ook leden van de KB zich onder de rangen gingen voegen.

Elk jaar is er een oud-ledenborrel tijdens de zaterdag van de Open Monumentendagen in de sociëteit van de vereniging gelegen aan de Voldersgracht 1 te Delft. Elk oud-lid van zowel SSRD als de KB is van harte welkom om langs te komen en een drankje te komen doen op deze dag. De borrel begint doorgaans om 17:00, waarna een groot deel van de aanwezigen gezamenlijk gaat eten in de buurt. Rondleidingen van de ruimtes die de vereniging bekleed zijn zeker mogelijk! We laten met liefde zien wat we de afgelopen tijd uitgespookt hebben met ons prachtige pand en wat toekomstige projecten zijn waar wij ons mee bezig houden.

Op dit moment kan men toetreden tot de mailinglist van het gezelschap, door te mailen naar met daarin:

-Je initialen
-Je voornaam
-Je achternaam
-Jaar van lid worden
-Jaar van vertrek

Op deze manier wordt er geregeld dat mededelingen betreffende de oud-ledenvereniging direct bij je in de mailbox terecht komen.

Verder bestaan er drie groepen voor oud-leden op de sociale media:
Op Facebook:
Oudleden O.J.V. de Koornbeurs & SSR-Delft
Op LinkedIn:
(Oud) leden Koornbeurs
Oud-leden SSR Delft

We hopen je te zien bij de komende borrel!

Namens het bestuur van de oud-ledenvereniging en het bestuur van OJV de Koornbeurs.